Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 4.2-18

Allt lika vitt
konturer utsuddade
snöby på snöby




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-04 14:04



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin haiku! Härlig med mycket snö!
2018-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Med några få penseldrag målar du en en vintrig tavla.
Försöker förstå hur det är
vår snö knappt marken klär.
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP