Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har lärt mig...

Nu gör det inte
längre lika ont.
Det är otroligt
att jag kan säga så.
Men då och då
pratar jag med ditt fotografi.
Det är så mycket som hänt
så mycket jag vill berätta.
Och visst gråter jag ibland
när du är nära mig i tanken.
Fortfarande så mycket
som minner om dig.
En melodi en vind
solen som leker tafatt.
Men jag har lärt mig leva
mitt liv utan dig.
Men minnen bär jag
nära mitt hjärta.
Och när jag verkligen behöver
tröstar du mig i en dröm.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 558 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-08 19:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man lär sig leva utan...ja, så är det...berörande fint...
2018-02-11

  Maj-Lis VIP
Så fint---minnena försvinner aldrig
2018-02-09

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om saknad efter det som varit, men även om minnena som är!
2018-02-09

  Gunnel Eriksson VIP
Fint om sorgeläkning men
minnet lever så klart.
2018-02-09

    ej medlem längre
En lättnad när sorgen inte längre styr hela livet.
2018-02-08

  ULJO
Gott att du kommit så långt.
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP