Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankeläsare

jag har alltid en konversation med er när paniken slår till.
ibland skiftar ni, men oftast hänger ni kvar i perioder.
ibland svarar jag tyst, ibland högt.
och efter ett tag torkar jag tårarna och andas igen.
med hela tröjan full av våta fläckar.

jag önskar att jag pratade med er på riktigt.
så jag fick höra era riktiga svar på allt som susar i mig.
jag önskar att jag tyckte att det kändes viktigt efteråt.
men när paniken slutar dåna.
så var det nog inte så farligt ändå.

och jag går tyst
med hundratals tankar
tankar med era röster
och säger ingenting
tills paniken kokar upp igen
och ni börjar prata.




Fri vers av adlitam
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-11 21:49



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
läser in så mycket tankar ej hörda men en önskan vore














2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

adlitam
adlitam