Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på en av mina fyrfota vänner


MÅNDAGSTRÄFFEN

det är måndag den 12 februari

vi är på väg till måndagsträffen

den här veckan är en ojämn vecka

så vi är några som har handarbete

med ossden här dagen låg det papper

med en vädjan

om att hjälpa utsatta barn

det berör mig 

men

jag tänker också på vuxna

som kan vara utsatta på många vis

just då

tänkte jag på mig själv och mitt liv

tänk om någon förstått

hur det var hos mig

när dörren stängdes

och jag blev ensam med min far

något jag aldrig tordes berätta

inte ens för min mormor

det är många år och månader sedan

det känns som jag förträngt

det som var den gången

i morgon är det måndagsträff igen

jag går dit

det känns bra att fika med andra

prata om livet

och det som händer här på byn

innan jag går dit ska jag vara hos mina

fyrfota vänner en stund

se till att dom får mat

komma ut på gården och springa av sig

 

anits 23 april 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-22 14:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark text!
2018-05-02

    Dan Myrbeck
Ja, det är ju lika viktigt att hjälpa
alla kategorier som behöver hjälp.
2018-04-25

  morgonstjärna VIP
vilken känsla jag får du berättar. sår följer stegen dörren ut.
2018-04-23

  aol
Hur kan en far göra så mot sitt barn.
2018-04-22

  Bibbi VIP
Tack för att Du delar med Dig!
2018-04-22

  Niliboy
Gud välsigne å väglede dig!
2018-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott att du har dina vänner och de har dig...fint berättat...
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP