Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskse i nuet





Förälskelse i Nuet

Dammet från ruinerna är stoft likt, under strimman av stoft som kittlas mellan fingrarna strålar diamanten
Ekot är inte längre ett skrik, utan ett hjärta som bultar efter sin publik.
Himmelen är stängd
Underjorden lika så.
Självförtroendet är på en 8848 höjd.
Det fanns en supernova med en ljushastighet som trängde sig igenom
nyckelhålen till sjunde himmeln o vände tillbaka exploderade till ett nirvana
mellan våra kroppar.

Verklighetens hetskampanj
Protester från väster Demonstrationer från öster
Välj/valet Nuet
Dåliga sidor Längtan
Bli kär Låt dom va
Följ Reglerna Frihet
Hon lämnar dig Hon är den hon är


Mina sinnen är i nivå med mitt självförtroende utan era syrgasmasker

Hör jag bara hakuna mata
Ser bara en fulländade
Smakerna är som ett fredagsmys hela veckan om o om igen
de bidrar i enkelhet till att läpparna bara sjunger ut
Känseln är som i härlighetens Pi de tar bara aldrig slut

Skapa med mig
Låt Jeanne d´Arcs spärrar släppa taget om mitt hjärta
Nervositeten i en medvetenhet trummar om optimism
Jag ska inte bryta ur diamanten
så den förlorar värde, jag vill att den är lika naturlig som
du




Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-14 21:23



Bookmark and Share


  WyS VIP
Härliga ordval i bra rythmik!
2018-02-27

    ej medlem längre
Dina ord berör och får tankarna i spinna - vilken fin text!
2018-02-15

  Åse Tropp VIP
Vackert och sant!
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH