Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina bortgångna katter D och R

ett vitt hemgjort träkors
märker ut er sista viloplats
på ängen vid min stuga

och varje vår pryds ängen
av hundratals vitsippor
det är åtminstone lite tröstande att kunna tänka att
ni blev vitsippor




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2018-02-20 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP