Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är vid din sida.

Stå inte vid min grav och fäll inga tårar,för jag är inte där.
Jag har tagit min själ inom mig och jag finns nu vid din sida.

Jag är den varma vinden som smeker ditt ansikte.
Jag är den vackra snöflingan som faller sakta.
Jag är vårens första knopp, och morgondaggen på gräset.
Jag är solens strålar och natthimlens stjärnor.
Jag är höstens vackra färger.
Jag är din ängel, som är allt det vackra du ser.
Så öppna dina ögon och känn in allt det vackra runt omkring dig.
Le och minns mig med värme <3

Jag är vid din sida tills du möter upp mig här.




Fri vers av Angel of love
Läst 597 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-02-22 14:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
stor sorg och djup men ändå trösterik.
2018-08-19

  aol
Underbart djupt berörande skaldat
2018-06-04

  Engel
Vacker tröst för varje sörjande hjärta.
2018-02-26

  M M Mannheim VIP
Ett möte att se fram emot som med dina ord!
2018-02-26

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla av trygghet och hopp...
2018-02-24

  Lasseman VIP
Älskar dina texter dom rör runt i hjärtat och berör min själ..
2018-02-23

  erkki
Du tycks ha en alldeles egen genre och jag tycker du utvecklar den väldigt genomtänkt. Fint som snus!!!
2018-02-22

  Maria Sundelin VIP
Så fint
Det är så man önskar att det är. Tyvärr blir vi ledsna och gråter över dem vi mist, men den sorgen bär även på glädjen av att vi fått känna personen
Kramar
2018-02-22

    Birgersdotter VIP
Så vackert...orden känns i mitt hjärta.
2018-02-22

  E.Eriksson
Så vacker, och så gripande text! Det är som en bekant känsla!

Så bra skrivet, inlevelsefullt och så vackert!
2018-02-22

  ULJO
Berörande vacker dikt med melankolisk touch.
2018-02-22

  Maj-Lis VIP
Så vackert men ändå sorgligt
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love