Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Befinns du här?


Vart andas du...

Vart andas du min längtan?
Hur sjunger du vår sång?
Vart fäller du de tårar
som föll med oss en gång?

Vart värmer du din kalla kropp
så långt från naket bröst
Vårt avstånd saknar oss, ett hopp
en blom av tro och törst.

Vart andas du vår längtan?
vill känna hud mot hud.
Men allting som jag känner
är skam och djupt förbud.




Bunden vers (Rim) av Jaramald
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-06 23:40



Bookmark and Share


  Jaramald
Tänkte lite så,såg tv om ett lesbiskt par :)
2018-03-18

  anathema VIP
Mycket fint. Lite Boye, särskilt i slutstrofen.
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald