Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledig.

Lycka är en ledig dag
med ingenting alls bestämt.
Sovmorgon -ligga och läsa
långfrukost framför en serie.
Drälla runt i mjukiskläder
tjocksockar som värmer så skönt.
Utanför fönstret fortsätter snön att falla
småfåglarna som virvlar i det vitgråa.
Dagen andas lugn och ro
diskmaskinen sjunger sin sång.
Att bara vara -njuta och finnas till
bara vara hemma-idag är det vad jag vill.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-09 11:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
vackert skapat!
2018-03-13

  ULJO
Det är vardagens tickande klocka som sätter färg på tillvaron, njut!!!!
2018-03-10

  anits VIP
Dina ord andas livsglädje!
2018-03-09

  Poeten Salvador VIP
Bilder för olika sinnen
2018-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Ja, det finns många guldkorn att vaska fram i "vardagsgruset"
2018-03-09

    ej medlem längre
Detta är livsglädje att stilla njuta av!
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP