Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Din sida

Du har mig nu
Jag är din om du vill

Stannar hos dig
Så länge du vill

Finns för dig
När än du behöver

När din ångest ger dig kramp

Ropa och jag kommer

Så fort benen bär mig

Dag som natt
Vart jag än är
Jag kommer

Du behöver inte förklara
Jag vet ändå

Håller din hand
I alla väder

Vad du än gjort

Förut
Nu är inte då

Vad dom än säger
Jag står vid din sida

Jag ser dig

Som den du är

Jag vill ha dig

Precis just så

Och jag är din

Om du vill
Så länge du vill




Fri vers av VildÄngel
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-05 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VildÄngel
VildÄngel