Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelhuset

Vem är du.
Vem bor här.
Är du fågel
eller krigare?




Fri vers av Blendas betraktelser
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-20 09:38



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
kanske en korsning
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Blendas betraktelser
Blendas betraktelser