Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ HUDENS KARTA

 

Honungslena faller

droppar ifrån dig

 

skapar lustfyllda öar

på hudens karta

 

välbesökta platser

okända  för andra

 

där eldens fackla

alltid brinner

 

ömhets låga

hålls vid liv

 

ordens klara källa

släcker kärlekstörst

 

och sanning talar fri




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-03-27 17:42



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert, faller särskilt för:
"välbesökta platser
okända för andra".
2018-04-09

  ResenärGenomLivet
..."välbesökta platser
okända för andra"...
Precis så, för vissa saker vill man inte dela med sig av till alla andra...en mycket fin dikt...
2018-04-02

  DavidM VIP
Fint uttryckt om det nära, samhörigheten.
2018-03-28

  ULJO
Kärlek, kärlek, kärlek
2018-03-28

  Linda CH VIP
Underbart fin text!
2018-03-28

    ej medlem längre
Ja, "och sanning talar fri" - vilken vacker metafor för hela texten, där känslor brinner fria och vackra av kärlek och lust.
2018-03-28

    ej medlem längre
Så talar en kvinna som i kärlek varit överallt, sett allting och känt alla känslor som finns. Betagande!
2018-03-27

  Feliaxel VIP
Fantastiskt vackert skrivet om kärlek
2018-03-27

    ej medlem längre
Passion!
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP