Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ditt hjärta

jag vill ha
en plats i ditt hjärta

i ditt vilda hjärta
där eldar brinner
där orkaner härjar

där man får akta sig
om man vill överleva

men där skönheten
när blommorna slår ut
icke är av denna världen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 694 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-03-25 19:53



Bookmark and Share


  Jag heter Poet och Monika Skrivare
Rå och skör. Vild och vacker. Tacksam för att du delar.
2018-04-10

  the wildcat VIP
helt fantastiskt vackert diktat!
önskar dig en Glad Påskhare!!
2018-03-31

  Katinka VIP

i ditt vilda hjärta
där eldar brinner
där orkaner härjar

Vad starkt och vackert!
2018-03-26

  Torkade rosor
Starkt!
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP