Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÖKEN VÅR

 

Nu kommer hon,

den ljuva oskulden

 

med blomsterkrans

på blonda lockar

 

solsken i sin blick

klädd i himmelsblått

 

nyutslaget björkris

vilande i handen

 

att smiska gubben Vinter

hårt och mjukt

 

för långsamt återtåg

annektering utav jord

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-03-28 17:54



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så cool Fröken vår är i vår, småvågad med glimten i ögat!
2018-04-09

  ResenärGenomLivet
Ja, nu väntar härliga tider...det ska bli såå skönt...
2018-04-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
aldrig fel med en vårful liten smiskning:)

hälrigt fint
2018-04-01

  ULJO
En fin hälsning i tiden
2018-03-29

  Rise Little One
Sakta men säkert dyker fröken vår upp och skänker oss glädje.
2018-03-28

    ej medlem längre
Jag hoppas hon skyndar sig på med björkriset, den ljuva fröken vår. Kylan känns genom märg och ben men så länge det finns hopp finns det liv.
2018-03-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat om något vi alla längtar efter!
2018-03-28

  M.Eta
Fin vårhälsning!
2018-03-28

    ej medlem längre
En ljuvlig Vårdikt!
2018-03-28

  DavidM VIP
Underhållande om årstiderna och dess gestaltningar.
2018-03-28

  Feliaxel VIP
Underbar tid framför oss nu
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP