Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ORDLEKAR

ska det vara lite te Lia?

eller kanske en fotnot på klaver?

fotad på kuppen framkallade anställning...

vad menas? ordning kan det ordas om

har du sorg? Nej jag arbetar med omsorg!

fruktansvärt - frukt har varit fruktansvärt fruktad!

vilken frukt talar vi om då? Kak-tussen

man blir så hårig i munnen av den...

kak-tuss? De har vassa taggar vännen...

ja ha då förstår jag varför den fastnade i halsen!!

Nonsens!!! ... Vad du håller på?

jag bara halkade in på ett bananskal...

slå på sken det blir så ljust då...

pinjata ... ? Nej på skägg ... 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-28 18:48



Bookmark and Share


  ULJO
Kul i ord.
2018-03-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tokroligt!
Fullt ut bra,
så vad säger ja´?
Så klart: Hurra!
***************
2018-03-29

  Fulbergarn
ha ha, läsning för sömnlös natt, uppiggande dock
2018-03-29

    ej medlem längre
Skönt poppat direkt ur din hjärnas fantasi- och lekcentrum! Jag ser för mitt inre hur dina lekfulla tankar verkligen hoppar omkring som popcorn ur en kastrull utan lock. Jag blir glad.
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP