Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Melodi: "Mitt Galleri", Robert Broberg)


MITT RASERI

mitt raseri

finns det ingen nice guy i

där släpps min ilska fri

jag gör som jag vill

skriker högt

och smäller till

låter sällan bli

 

 

LARZ GUSTAFSSON  30/3 2018

 

Sätt igång och DÖM mig nu då, alla ni TÖNTAR och FJOLLOR som tjatar om att man inte ska döma!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2018-03-30 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP