Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra?

Hon ser

 

djup

 

hon ber

mjukt

 

i natten vilar en tanke

 

svart katt

natt svart

 

 

tassande steg viskar

 

månen vet

din hemlighet 

 

i tystnaden vinden stillnar

 

ser den?

ja

 

 

där himlen målar stjärnor vackra?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-04-02 23:29



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Där det mörka i stjärnornas vackra gnistrande sken.. Följer ditt språk!

Vackert och som en sinnebild fint skrivet!




2018-05-03

    Peter Söderqvist
Fina rader som väcker tankar.
2018-04-04

  ULJO
Välkommen tillbaka. Har saknat dina texter
2018-04-04

  Solstrale VIP
Mycket fina rader! :)
2018-04-03

  Lena Själsöga Keijser
din stämma andas lugn
andas insiktsfylld
du skänker
stillhetens skönhet
2018-04-03

  Linda CH VIP
Trolsk och mjuk är din fina text.
2018-04-03

    ej medlem längre
svart katt ...
2018-04-03

  Goraxy 89 Orion VIP
Oerhört inspirerande och softande. Tänker på något som känns fräscht och behagligt mot huden som lanolincrem?

Månen döljer många hemligheter, men berätta dem inte för någon, för då kommer de vitrockade med en STOOR spruta bedövningsmedel och låser in en.

Förresten var det jag som målade stjärnmotivet till din kännedom - Borde finnas en signatur i den nedre kanten?

För övrigt riktigt riktigt viktigt !!!
2018-04-03

    ej medlem längre
Med mjuk musikalitet och innerlighet vecklar dina ord ut stjärnhimlar av skönhet.
2018-04-03

  Bibbi VIP
Så fint.
2018-04-03

  M:tin
Underbara Nina, du kan skriva Du!!!!!!!
2018-04-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
mångudinnans liv vandrar på
för evigt, måntro
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP