Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖSTEN SOM HADE ETT ANSIKTE

 

det var en gång en röst

med ansikte så närvarande 

det gav en helande tröst

nu är det bortåt farande

 

i min ruta kunde jag det se

det log åt mig ifrån min tv

nu är tiden förbi

säg mig hur ska det bli

 

rösten kommer finnas kvar

ansiktet kommer att vara dolt

ingen bild-hallå så rar så rar

det är ju rent förbolt...

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-09 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP