Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygglov


Hjärtat är urholkat
bygg inget bo
vill godkänna virket
behöver ingen flyttfågel




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 395 gånger
Publicerad 2018-04-11 15:17



Bookmark and Share


    carinamnm
Perfekt!
2018-04-16

  Solstrale VIP
Klockren ju! ::))
2018-04-12

    ej medlem längre
perfekt, -kompakt
Spikar och +
2018-04-12

  Quasimodo
Det ska vara av rätt virke för det som ska vara och bli!
2018-04-12

  aol
Att fylla ett urholkat hjärta med nånting annat än den man inte är är lätt om man vill gömma sej bakom masker, men att vilja vara den man är kan vara svårt om andra vill göra om en att vara sej själv kan vara svårt men det går, bra skrivet nu gav jag bara min tanke åt texten,
2018-04-12

  Nils-Robert
Rakt på sak
2018-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Tillfälliga fuskbygge godkännes icke, nej, de skall vara av det rätta virket!
Bra skrivet.
2018-04-11

  ULJO
Sunt resonerat. Begära bygglov först.
2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP