Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIBRATIONER

 

svaga aningar

darrningarna

 

kommande 

insikter om

 

anstundande

sjukdomstillstånd

 

smygande trevande

kroppen vittnade om

skeenden i hjärnbarken

 

parkinson fick hon

på ålderns höst min mormor 

som skakade som ett asplöv

 

vi sågs senast 2008

sedan dess blev inte tid

norrland - uppland

 

hela min familj så stor

fyra barn och sex barnbarn

blev aldrig upplevt av henne

 

minnen som jag har är svaga

men barndomens minnen starka

vi drack the och fikade tillsammans

 

mormor var busig och sprallig 

sprutade med vattenpistoler 

hon kunde spexa stoja och skämta

 

vi har skrattat så mycket åt polemik

suttit utan ord eller spelat kortspel

plockat hjortron fiskat åkt skoter

 

nu är det minnen blott

hon blev hela 96år gammal

jag önskar jag fick leva så

 

hon fann kärleken sent

gifte om sig efter skilsmässan

med en vänligt sinnad man

 

mormor hette Bertha

hennes man hette Huberth

Huberth och Bertha ... :) :) 

 

de gav mig mycket att glädas åt

nu kan jag finna inspiration i allt

de minnen som de gett som levt före en

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-13 09:51



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Tack för att du delar dina minnen.
2018-04-13

  överlevaren VIP
Starkt och gripande ordat!
2018-04-13

  Feliaxel VIP
Fina minnen att se tillbaka på
2018-04-13

  ULJO
Fint att du delar med dig av minnena.
2018-04-13

  Fulbergarn
"en vänligt sinnad man" nåt man önskar fler
2018-04-13

    ej medlem längre
En skildring som jag gillar mycket. Din mormor tycks, trots att hon drabbades av sjukdom, ha levet ett rikt liv. Fin bild för övrigt.
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP