Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillståndet



Att känna hur du
hämtar andan. ..Inuti din kropp

Ohh. Den musik som fram alstrades
med strängar beblandade i
varandra av A- minor och Ess-dur

Till kroppens stilla rytm

I April eftermiddagens
Lördags solljus

Som skirt silade mellan
Jalusier och Bergspalmens
skuggande kvistar

Då grannen stod utanför
Och krattade på sin grusgång

När två huvuden exploderade
Inlindade i en gemensam
Kärlekssymfoni

Medans ett lokalt busigt snöoväder
Yrde med lekfulla flingor
innan de snabbt smälte bort

Och känslokrevaderna drog
Sig mot framtiden där de

Omformades till kommande
Handlingar och upplöstes

Utanför förståndets
fattningsbara förmåga




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-04-17 10:44



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Jättefin känsla i denna fina dikt.
2018-04-19

  Goraxy 89 Orion VIP
Helt Tänkbart !!!
2018-04-19

  Mats Edin VIP
Vacker tidssång
2018-04-19

    ej medlem längre
mitt-i-pricken, april-Raset +
2018-04-18

  bumerang

Ja, så fint återgivet
av nånting riktigt "skirt silande"
"I April eftermiddagens
Lördags solljus"
Känsla
2018-04-17

  Kungskobran VIP
I bland är det så att man inte riktigt vet vad man gör och varför.

Fint formulerat väcker tankar
2018-04-17

  KattenKin VIP
Vackert, sällsamt vackert med charm och själ!
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP