Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtansfullt sex


Återigen möts
våra kroppar

i ett samspel

där kåtheten
leker energiskt

fyller oss nöjda




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2018-04-15 15:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Fint och sensuellt...
2018-04-21

  ULJO
Vid äkta kärlek är det underbart
2018-04-17

  Öknens Ros VIP
fint när kroppar och känslor möts i samspel.
2018-04-16

  Quasimodo
Skönt här för när ett samspel fyller oss!
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP