Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRTECKEN OCH BISYSSLOR

 

dessa blomsterkorgar att dyka uti

det känns nog härligt att vara bi

 

min pojkvän råkade komma förbi

eller var det biet som i fotot hoppade i

 

hur som helst är foto Lennarths bisyssla

jag är bihanget som han brukar ompyssla

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-15 21:54



Bookmark and Share


  ULJO
Ljuvligt
2018-04-17

    ej medlem längre
En härlig ljus text med bra rim och dubbeltydigheter!
2018-04-16

    Peter Söderqvist
:-)
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP