Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


när pannkakan du smaka vill du snart äta dess maka


NÄR UNDERBART ÄR KORT BLIR DET TRIST ATT HÄNGA I KVIST

 

underbart är kort

det är över fort

 

att vara i är rart

underbart går med fart

 

i det som är trist

långsamt går det visst

 

tråkigt varar länge

suger fast som ett klänge

 

Eva Åberg 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-16 11:11



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett klok och mysigt rim som fångar både det korta och det långa!
2018-04-16

  Anya VIP
Så sant. Härlig bild till kloka ord.
2018-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Livserfarenhet på hög nivå!
2018-04-16

  Valter Örn VIP
Kul rimmat om det är som det är i olika livssituationer
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP