Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack och lov

 

 

går omkring

med allt oavslutat

hårt tryckt mot kroppen

min börda gör händerna

helt och hållet upptagna

 

vill jag ge

handtag här och var

då behöver

jag frigöra mina armar

 

och lämna över

mitt ofärdiga

i din öppna

förlåtande famn

 

 

 




Övriga genrer av Per Rydberg
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-19 14:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tänk vad den stora förlåtelsens
Famn kan ge oss! Tack för
Påminnelsen.
:}
2018-04-19

  Stisse
Blir starkt berörd av din dikt. Så bra beskrivet att det förflutna låser våra armar. Vi behöver släppa taget för att nå en öppen och "förlåtande" famn. Underbar bild på slutet.
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg