Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


JAG SKA ANDAS MIG FRI

 

bilden av ett träd

ser jag inom mig

där lyser en sol

där sitter jag

 

känslan av en skog

fyller mig glad

breder en matta

lägger ett golv

 

upplevelsen av ett andetag

fyllt av örters dunster och doft

öppnar mig för världen

ger mig kraft att leva

 

fri ska jag bli

i det djupa andetaget

som är svårt att ta

men som jag lyckas med ibland

 

jag ska dyka ned 

i ett hav av blommor

vandra bland träden

utan att påverkas 

 

jag ska inte bry mig

det minsta om

det som

trycker mig

 

jag ska skriva vers

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-04-22 01:49



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Andas DJUPT in. . . .och släpp långsamt ut sorgen ur lungorna !!!
2018-04-23

  M.Eta
Skriva ner sina känslor, en av bästa mediciner! Fin text!
2018-04-23

  ULJO
Skriva är terapi
2018-04-22

  KattenKin VIP
Skriva sig fri från sina bryderi, det är också min melodi. Skön text.
2018-04-22

    Lars J
Härlig och positiv, tycker om.
2018-04-22

  AKT VIP
Underbart och enkelt sagt! Tack!
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP