Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst före datum


Jag stannade upp
tänkte till

vad är då
vad är nu

insåg att då
är passerat

det blir
inget vi




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2018-04-29 00:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Tyvärr blir det så ibland, då får man gå vidare...
2018-05-12

  M M Mannheim VIP
Det blev inget vi! Men ändå följer vi i våra minnen!
2018-05-01

  Quasimodo
En insikt om det som passerat och om att framtiden ligger framför
2018-04-29

  Nils-Robert
Smärtsamma rader.
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP