Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


KÖRSBÄRSTRÄDEN BLOMMAR

 

körsbörsträdens grenar buga

 

täckta av blommor så sköna

 

våren hälsad med vinkningar

 

när vinden ruskar grenverket

 

rosa körsbärsblomster vissna

 

täcker marken med sina blad

 

sommarstigen färgad rosa

 

Eva Åberg 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-04-30 10:39



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Härligt och fint diktat, jag längtar dit
2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP