Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för länge sedan ...


KVARSTAD

 

Varför läste jag

inte tecknen?

 

språket kunde jag

hade högsta betyg

 

varje stavelse

som stod stum

eller skrek

 

kände jag igen

i min barndomsbok

 

det var ingen saga

 

nu läser jag tecknen

varje dag

 

är kvar ändå




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-03 17:10



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Berörande och fint diktar du om det svåra...
2018-05-04

  M.Eta
Oskrivna ord mellan raderna säger berör lika mycket som de skrivna.
2018-05-04

  Lars Hedlin
Berör
2018-05-04

  ULJO
Så starkt gestaltat
2018-05-03

  DavidM VIP
Läsning som berör, då och nu som tonar samman i reflektion.
2018-05-03

    ej medlem längre
Ibland blir saker klarare med avstånd. Koncentrerat och mångtydigt på bästa vis!
2018-05-03

    ej medlem längre
Av sår och smärta blir man vis....
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP