Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hata

 

bland alla söta ungar på plan

finns det  en  ful  som

foular och filmar

och grinar

falskt

 

 

nordvästlig vind blåser rått

och ångande rött hat

faller  hårt  på

   den lilla

blonda

fan

 

förutom föräldrarna

                såklart

 

för de är han bästa gosse

                             trotsallt                  




Fri vers (Fri form) av Ardo Wejka
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-02 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka