Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


Jag vill flyga fitt bland molnene


Ögonen tåras om och om igen
känslorna sliter tag i mitt inre

uppgivenheten bor i min kropp
som är så sargad, efter allt jag upplevt

jag gråter om och om igen,
kastas runt i en värd med randiga kinder

min själ är inte hel
de kommer den aldrig bli, förrän

jag är en fågel som flyger fritt bland molnen




Fri vers (Fri form) av Natten24
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-06 18:59



Bookmark and Share


  Moirin
Bra skrivet! Om att vara trasig och tung med längtan efter frihet och att lätta från markens bojor.
2018-11-01

  Goraxy 89 Orion VIP
En dag skall vi flyga bland molnen du och jag - min syster !
2018-06-01

  the wildcat VIP
det allra viktigaste är att undvika spindelben. den otäckingen äter alla sköra som du och rapar upp skalet sen.

var rädd om dig tjejen!


2018-05-07

  the wildcat VIP
ja tänk få flyga fritt bland molnen
utan stingande tankar !!

kram

2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24