Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbetraktelse

På två hjul, med
tom mage, genom
tom stad
Det är tidig morgon

Älven ligger blank
speglar fåfängt
kranars morgonbete

Växlar ner, inte upp
Så klarnar sinnet
och klaras varje tid




Fri vers av Blendas betraktelser
Läst 444 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-05-07 08:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Åt du ingen frukost?
2018-05-10

  the wildcat VIP
vilken bildbetrakelse

2018-05-09

    ej medlem längre
"kranars morgonbete" är en lysande bild. :-)
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Blendas betraktelser
Blendas betraktelser