Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KNIVIGT MED STICK

 

- älskling kom och ligg sked med mig

- nej inte om du ska gaffla hela natten

- okej! jag ska inte göra det knivigt!

- bra! vill inte behöva dig be, stick! 

- vill inte att du beter dig som ett as i ett...

- jag lovar ska sluta vara så tal rik...

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-07 14:50



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Här var det knivigt värre...
som det kan vara i relationer ibland...!
Jaa...men nog är det bättre att ta skeden i vacker hand... än att avigt sticka...?

Mycket fyndig och humoristiskt rolig
lyrik... framdukad under den äktenskapliga rosa sänghimmelen!

Varmt tack!
2018-05-08

  stig wikman
Här fanns icke med nån mugg
Men jag ler ändå i mjugg.

KRAMÅAPPLÅDTILLDEJ.
2018-05-08

    Sefarge VIP
Gemensam samvaro
Kan rent av vara rätt
så bestickande ibland?
:}
2018-05-07

    ej medlem längre
länge sen jag låg sked med nån rar tjej.
2018-05-07

  Flicis VIP
Vitsigt och roligt
2018-05-07

  KattenKin VIP
Fint dukat. Här serveras verkligen knivigt med stick!
2018-05-07

  Öknens Ros VIP
Underfundigt.
2018-05-07

  Fulbergarn
underbart :))
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP