Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… teckning jag skapat från publikplats på Tellus


URBERGET

 

på urberget

klocklikt

slår blomstren ut

 

tidsresenärernas bisysslor

humlan surrar sin visa

visar vägen mot himlen

 

gamlingen ställer om

visast går ur tiden

rundgång slår sin gånggång

 

avsked med sång

kretsloppet drar igång

 

Tim Sekund

och hans hund Minut

checkar ensamma ut

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-08 09:14



Bookmark and Share


  ULJO
Kul text
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP