Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKADE, VÄNNEN MIN

 

Tänk om vi

 

finge njuta

utav våren

 

plåstra om

läka såren

 

hålla handen

torka tåren

 

alltid älska

inte dölja spåren

 

vara tillsammans

sista levnadsåren

 

tänk om vi ...

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-05-09 17:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Hoppas önskan blir verklig...fin dikt...
2018-05-12

  Fem hjärtan VIP
En innerlig önskan om att alltid finnas för varann..
2018-05-10

  Blomma-Stjärna VIP
så vill också jag åldras - i kärlekens värma!
- vackert ömsint bön - hoppas du får det så!
2018-05-10

    ej medlem längre
En varm uppskattning och bön om att få fortsätta känna den kärlek som finns och ha varandra kvar.
2018-05-10

  Lars Hedlin
Så fint skrivet
2018-05-10

  ULJO
Härligt kärlek
2018-05-09

  M.Eta
Kärlek som man vill ha det. Fint!
2018-05-09

    ej medlem längre
Underbar kärlekspoesi.
2018-05-09

  Nina Nightwish VIP
Vackert
2018-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Vacker poesi om tvåsamhet i den bästa av världar!
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP