Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN VAPENVILA

jag är den cityråtta

som jag inte ville barnen skulle bli

jag är en medelmåtta

och på kollisionskurs med er symmetri

men maj står grön och skön nu

så jag borde klara av

att slappna av och slippa lida skeppsbrott

i en tid då stormar drar över mitt hav

 

LARZ GUSTAFSSON 10/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2018-05-10 14:26



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Håll i hatten nu men efter storm kommer lugn.
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP