Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


Jag vill dansa med solen

solen lyser
men inte
i mitt hjärta
där finner
jag ingen sol
bara ett evigt
mörker som
griper tag i
hela mitt hjärta

Min själ är trasigt
mitt hjärta är sargat

solen lyser på himmeln
men inte alls på min

jag längtar till den dagen
jag får vara i himlen
med solen

i solens dans

jag ska dansa med solen




Fri vers (Fri form) av Natten24
Läst 311 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-10 17:43



Bookmark and Share


  Moirin
Vackert skrivet! Älskar de två sista raderna. <3
2018-11-01

  the wildcat VIP
hoppas du mår bättre och dansar soldansen i dag kram
2018-07-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Du SKALL DANSA med Solen en dag - Kanske snart !!!
2018-06-01

  the wildcat VIP
väldigt fin känsla i denna!
kram <3
2018-05-27

    ej medlem längre
Du är så otrolig duktig på att skriva.
kramar <3
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24