Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MIN KÄRLEKS UTRYMME ÄR LIKA MYCKET SOM UNIVERSUMS


JAG ÄLSKAR DIG!

- Älskar du mig mamma?

- Så klart jag älskar dig?

- Hur mycket älskar du mig?

- Mer än du anar?

- Jag anar inte!

 

- Jag älskar dig så mycket som antalet av atomer i universum

Och mycket mycket mer!

- Jag älskar dig så mycket som du andas in och ut!

Och mycket mycket mer

- Min kärlek för dig är obeskrivlig

Och om jag beskriver den  kommer alltid  saknade ord för att beskriva

 

Mitt barn!

Ta av mig hela mig för att bygga upp hela dig.

Och om jag kan ge dig mer kommer utan tvekan göra det.

Och om jag dör  kommer jag  alltid vara trädet som sin skugga brukade följa och skydda dig

Om jag dör kommer min själ alltid flyga  i din himmel 

Där min närhet kändes alltid tryggt för dig

 

Jag kommer vara blomman som doftar din grynning

Jag kommer vara vattnet för din växande

Jag kommer vara famnen du flyttar till nära alla andra överger dig

Jag kommer vara din mur när du söker trygghet

Precis samma när det var tryggt innan du lossnat ur mig till världen

Jag var ju din mur som du fastnade i när du var i mig

Livet som jag gav  dig när du  skapades i mig

kommer alltid vara samma liv som jag vill ge dig nu

Och för Alltid

Ingen kan fatta bandet mellan mamman och barnet

Utom

mamman och barnet

 

Mammans kärleks utrymme

är lika mycket som universum

OBESKRIVLIG




Fri vers (Fri form) av MALVAA
Läst 809 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-17 09:08



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Underbara ord om kärlek.
2018-05-28

  Solstrale VIP
Synnerligen trevlig i alla delar bra! Bokmärker! ;)
2018-05-28

  Karina"Kia"
Fantastiskt härligt otroligt bra skrivet<3
2018-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Mästerlig text om kärlek, värme och gemenskap!
2018-05-18

  Öknens Ros VIP
Kärleken mellan mor och barn speciell.
2018-05-17
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA