Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla vän

Ett samtal till och från

Oavsett hur långt emellan

Hittar vi tillbaka där vi slutade sist




Bunden vers av SofieVem VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-18 11:00



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint beskrivet!

Jag känner igen känslan! :-)
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP