Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klagokören

i varje dag gör du ett val

att vara bitter eller vara glad

att lyfta dig själv och alla andra

Eller att i skuggan av andras glädje vandra

 

morgondagens stora glädje är att lämna oförätter, att med framgång gå i tillit och hopp om nya tag. Försonas och förlåta dig och andra

för att en ny dag fullkomligt kunna omvandla

till guld och kanske ädelsten, eller skrattet som ger dig mer

 

varje kväll gör jag ett val

att lägga mig utan något kvar

inga kval eller bekymmer 

för imorgon är en ny dag

gonatt :)




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-22 23:04



Bookmark and Share


  aol
Ja det är ju bra att möta dagen med ett positivt tänkande i alla fall för dom som vill orkar och kan, kram vännen.
2018-05-24

  aol

2018-05-24

  Larz Gustafsson VIP
Så enkelt är det inte. Det är bara Kay Pollack och några till som tror det.
Man väljer inte glädje.
Att påstå sådana saker är ett hån mot alla som är psykiskt svaga och har olika nervösa problem.
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~