Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAD HAR HÄNT MED KROPPEN

 

nedpackad i en handväska

ligger delar av hennes kropp

liksom en docka ser hon ut

ihopvikt på mitten hon nu är

sedan blir hon ett utvik i Playboy 

 

dockorna miniatyrer av vuxna kvinnor

de har utmanande kläder och smal midja

brösten är oproportionerliga liksom allt

det är en docka säger någon - blir sen ideal

 

därför symboliskt skyler jag hela dockan

stoppar ned gömmer alla delar i en väska 

det känns oanständigt på något vis ändå

att dockorna blivit ett subjekt att titta på

 

förr var dockor bara dockor som vi gav vård

bytte blöjor på dem eller så var de av porslin

de saknade alltid kön, bröst och vuxenattribut

fanns alls inget sexigt med dockor förr i tiden

 

ni inser kanske inte vad detta utvecklas till

inte hos alla - för alla barn får inte sådana ...

vissa tänker det är så de ska se på en docka

liksom ett sexobjekt med vuxenattribut ...

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Solstrale VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-29 15:44



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Man kan bara hålla med! Det har gått för långt. Barn ska vara barn. Dockor ska vara dockor. Inte små vuxna.
2018-05-29

  Feliaxel VIP
Dockor som leksaker är helt ok
2018-05-29

  ULJO
Dockor som leksaker är helt OK. Men till annat användnade är det helt oacceptabelt.
2018-05-29

  Öknens Ros VIP
Vem kom på ide'n att göra små "vuxendockor" månntro? Fast å andra sidan finns vuxendockor "normal size".Vad de används till är väl givet?
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP