Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultronblomma

 

skira vita kronblad

där vinka i vinden 

signalerar till biet

befrukta mig idag

 

söta smultronbär

kom nu och ät här

ja - du barfota barn

låt smaken dig fröjda

 

smultronblomma lilla

du gav mig sommaren

på strå trätt till efterrätt

på ålderns höst till tröst

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-06-05 22:47



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Söta ord i en somrig text....väcker minnen och påminns om den goda smaken.
2018-06-07

    ej medlem längre
Helt bedårande! Det är så mycket sommar och glädje i dina ord.
2018-06-07

  M.Eta
Smultron på strå, barfotabarn, sol och klarblå himmel! Då kan det inte bli mer sommar. Fin text.
2018-06-06

  Feliaxel VIP
Finaste barndomsminne
2018-06-06

  ULJO
Barndomsminnen, smultron på strå
2018-06-06

    ej medlem längre
Underbar.Lite Ferlinsk också!
2018-06-06

  in effigie VIP
smakar vacker sommarkänsla...
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP