Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren stod redo, han likaså för nya äventyr utan vi två.


Parkbänken

Sandpust torkar tår
Det är vår vid Fyrisån
Ändå vissnar själ




Bunden vers (Haiku) av SofieVem VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-09 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP