Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tävlingsbidrag på tema "avslut"


Bedja

 

inte paradis

inte tunnel

inte släkt

 

inte kyrkklockor

inte psalmer

inte präst

 

inte sanningar

inte godhet

inte skuld

 

min Gud

jag ber

 

 

om ett

tyst

slut




Fri vers (Fri form) av Ardo Wejka
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-24 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka