Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

Evighetstirrar

 

Kommer du svara ikväll?

 

Ett pling! Nej, Reklam.




Bunden vers (Haiku) av SofieVem VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-25 21:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tragik
2018-07-06

  Stay Golden
:( badboys bad boys what'ya gonna do...
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP