Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet och meningen - var det inte 46 förresten...?


Babels torn

högt uppe
från mitt torn
ser jag ner på världen

på mänskorna
som rusar runt runt
och tror att de måste
att det har betydelse
vad de gör

på mig själv
som också är därnere
som också rusar runt
men utan att veta varför
utan att tro

och jag undrar
vem är det mera synd om?



--------------
med bild på
http://carulmare.blogspot.com/




Fri vers av Carul Mare
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-06-09 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carul Mare