Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGEN, ÄNNU ETT OSKRIVET BLAD

 

Ligger sömnlös naken inuti

tankar vandrar vida omkring

 

utan mål och mening

vänds bladen i minnesbok

 

genom öppet fönster

hörs koltrastens nocturne

 

till ackompanjemang

av björktrastars skräniga orkester

 

brevlådans lock skramlar

när dagens tidning landar

 

natten tar stapplande steg

bort från gryningens ljus

 

när solen stiger rodnande

ur havets famnande vågor

 

dagen, ännu ett oskrivet blad




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-28 17:03



Bookmark and Share


  ULJO
Dagen ett oskrivet blad. Spännande
2018-06-29

  Anya VIP
Även om morgonen är tidig känns den lugnt med tillfredställelse.
2018-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag önskar att tidningen Dagen ännu vore ett oskrivet blad...
2018-06-28

  Öknens Ros VIP
Tankar som kommer och går medan omvärldens ljud avbryter.
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP