Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BASALIST (MINDRE ÄR MER)

ytlighet är dagens lösen

statusjakt dess signum

till och med ett badrum ska

designas som ett finrum

jag slår vakt om hygienen

även den mentala

jag begår ett stilbrott:

jag är nöjd med det basala!

 

LARZ GUSTAFSSON 2/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2018-07-02 15:45



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, hör Meduzas "Bara lite solsken"
2018-07-03

  Fulbergarn
lite tvål och vatten
bensin till bilen
mat till mig och katten
och jag håller stilen

2018-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP