Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett välfärdsland ska vi tydligen ändå behöva punga ut med multum för att få tag på kursböcker! Skandal!


KURSLITTERATUR

kurslitteratur

har gjort mig sur

den gör mig ruinerad

kurslitteratur

mer moll än dur

jag är extremt frustrerad

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/7 2018

 

Oj då! Nu klagade jag igen! Hoppas att ingen av de svagsinta gick sönder.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2018-07-03 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP