Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KATTEN, OCKSÅ! - tanka

Tigerrandig katt

en smygande predator

snålvattnet rinner

små mjälla fågelungar

anar inte faran än

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-07-10 17:52



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, men finns det inte räddning!?
2018-07-11

  Petter Wingren
Bakom förklädnader av päls och fjäder döljer sig egen erfarenhet
2018-07-11

  Larz Gustafsson VIP
En katt är ett rovdjur, M.Eta. Man kan inte klandra en katt för att den är vad den är. lika lite som man kan klandra ett lejon för att den fäller ett zebraföl.
2018-07-10

  M.Eta
Bra tanka! Älskar katter men deras dilemma är när de tar fåglar, kunde hålla sig till möss och sorkar!
2018-07-10

  DavidM VIP
Spänningen stegras med raderna, snygg ögonblickssekvens.
2018-07-10

  Larz Gustafsson VIP
Äta eller ätas...
2018-07-10

  Viksten
En smygande text
med ett slut som oroar
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP